Vidste du at brugerne danner sig et indtryk og en mening om dit website inden for kun 50 millisekunder?

Google er endda kommet frem til et endnu lavere tal – men lad os bare sige, at du har max. ét sekund til at gøre et godt indtryk – og det indtryk er baseret på designet.Websites og apps

Kim har designet responsive websites, mobil websites og apps indenfor både nyhedsformidling, e-handel og services.

Visuel identitet og branding

Kim har bl.a. mere end 8 års erfaring med at vedligeholde og styrke et af Danmarks største mediebrands, Ekstra Bladet, på de digitale platforme. Spændvidden i kunderne rækker dog fra mindre start-ups til større internationale brands.

Interface design

Kim har nørdet med interface design af alt fra økonomisystemer, databaser og handelsværktøjer til online betting platforme.

Digitalt nyhedsdesign

Kim har arbejdet med at skabe bedre digitale nyhedsoplevelser for både Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten.

Magasindesign

Kim har stået for design og udvikling af landsdækkende kundemagasiner og nationale aviser såvel som mindre blade – herunder bl.a. RIdemagasinet Equipage, Danmarks største forældremagasin Vores Børn, Telia Stofas kundemagasin, Vor Frue Kirkes kirkemagasin og den norske avis Bergens Tidende.Med baggrund i en solid uddannelse og mere end 20 års erfaring i visuel kommunikation løser Kim også opgaver for virksomheder, organisationer og brands.

Design projekter kan løses både i samarbejde med din virksomheds egen marketing afdeling, dine medarbejdere, eksterne bureauer eller med egne samarbejdspartnere.


Kontakt Kim om design services