Bliv klogere på digitalt design

Kim er en efterspurgt foredragsholder og afholder løbende kurser og workshops for virksomheder og private i ind-og udland. Deltagerne får indspark til trends og tendenser indenfor digital kommunikation, samt konkrete tips og værktøjer til at løse problemstillinger i forhold til design, kreativitet og digitale produkter.

Især for virksomheder:

Foredrag / workshop

Boost din digitale tilstedeværelse

Vidste du at 75% af de besøgende vurderer din virksomheds troværdighed ud fra designet af jeres website? Få indblik i tidens digitale tendenser og lær hvordan du sikrer virksomhedens troværdighed og effektivitet online.

Foredrag / workshop

Bedre branding og visuel identitet

Virksomhedens navn og udseende er det første jeres kunder og samarbejdspartnere møder. Virksomhedens logo bør kommunikere de rette budskaber i forhold til strategi, værdier og vision – men hvordan gør man det?

Grafisk design og kommunikation:

Foredrag

Digitalt design 101

Fra wireframing over UI, UX og pretotyping til det færdige designs funktion og æstetik. Lær om de optimale værktøjer til udvikling af digitalt design og få klar besked om do's and dont's i den digitale designproces samt virkemidler og teknik vedr. responsive websites, mobile apps, m.m.

Foredrag / workshop

Visuel kommunikation 101

Visuel og grafisk kommunikation handler ikke blot om at gøre information pænere, men om at fokusere på den reaktion du vil have tilbage – og designmæssigt agere ud fra dette.

Inspiration, innovation og kreativitet:

Foredrag

Designspiration

Inspirerende eksempler på designløsninger og kreativitet i topklasse, som vil få selv direktøren og konsulenten til at gribe fat i Photoshop. Sæt skub i marketingafdelingen eller den grafiske afdeling med de nyeste trends og tricks i både den analoge og digitale designverden.

Foredrag / workshop

Designthinking – tænk som en designer!

Oplev hvordan et gennemprøvet innovations-framework kan hjælpe teams og virksomheder med at finde nye og anderledes løsninger. Design tænkning kan bruges til udvikling af alt fra digitale produkter og processer til fysiske omgivelser og organisationer.

Vil I have jeres eget skræddersyede og lukkede foredrag eller kursus? Kim holder løbende lukkede foredrag og workshops over 1 til 3 timer for virksomheder, organisationer, netværksgrupper, på konferencer eller seminarer.

Mere end 95% af tilhørerne vurderer Kims foredrag til 4-5 på en skala fra 1-5 både mht. faglighed og præsentation.


Kontakt Kim for at høre mere om mulighederne