Bliv bedre til at designe

Bliv bedre til digitalt design og visuel kommunikation på kurser hvor Kim underviser. Kurserne varer typisk fra 2 til 6 dage men kan også skræddersys til din virksomhed og afholdes i workshop-format.

På Teknologisk Institut:

Grundlæggende digitalt design – til desktop, tablet og mobil

Lær de grundlæggende begreber i den digitale designverden. Dette kursus giver dig værktøjer og inspiration til at lave design og layout til både mobil, tablet og desktop – apps som websites – der fungerer, kommunikerer og ser mere professionelt ud.

Kim var super og havde en god evne til både at formidle budskaber og forklare materialet. Det var let forståeligt, og han var samtidig inspirerende. Har virkelig fået en masse gode ting med hjem og lært utrolig meget på bare få dage. Ser i hvert fald "verden med nye øjne

Betina Grewal, GEA Process Engineering A/S

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Tid: 29.+30. maj 2017 eller 23.+24. nov. 2017

Mere info: teknologisk.dk

Optimér virksomhedens grafiske kommunikation

Lær at udnytte din kreativitet fuldt ud. Dette kursus giver dig værktøjer og inspiration til at skabe nye, bedre og anderledes kreative grafiske produkter – tryksager som website – der kommunikerer endnu bedre og ser mere professionelle ud.

Jeg lærte meget, og der var rig plads til at arbejde på egne materialer.

Katrine Christensen, Beredskabscenter Aalborg

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Tid: 23.+24. marts 2017 eller 25.+26. sep. 2017

Mere info: teknologisk.dk

På DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole:

Kommunikationsdesign

Forskellige medieplatforme har forskellige vilkår og designprincipper. På dette kursus lærer du at designe til mange forskellige medier – både digitale og trykte. Der er stor forskel på at designe en bog, en smartphone app eller et website. Du skal kende designprincipper, regler og kutymer for det enkelte medieprodukt. Kurset henvender sig til dig, der til dagligt arbejder med grafisk design og kommunikation og som ønsker at udvide dit erfaringsgrundlag.

Rigtig godt kursus! Super god lærer, meget spændende. Ville ønske det var på mere end 6 gange!

Kursist

Sted: DMJX, Emdrupvej 72, 2400 Kbh. NV

Tid: 3 x 2 dage (fre+lør). Start d. 7. april 2017

Mere info: dmjx.dk

Design af mobile apps og websites

Lær at lave brugervenligt grafisk design til mobile platforme. Din hverdag som designer er blevet drastisk ændret i løbet af de seneste få år – og det er uomgængeligt at du nu skal forholde dig til mobiltelefoner og "wearables" som kommunikations- og service-platforme. Du kommer til at lave grafisk design til mobile apps, forstå hele design- og produktionsprocessen, bruge relevante værktøjer til kommunikation af idéer og oplæg og idéudvikle interaktive produkter – herunder mobile apps, mobile websites og apps til smartwatches.

Sted: DMJX, Emdrupvej 72, 2400 Kbh. NV

Tid: 3 x 2 dage (fre+lør). Start d. 6. oktober 2017

Mere info: Mere info på dmjx.dk